Tarinassa on neljä naista, jonka jokaisen elämää seurataan vuorotellen. Heillä jokaisella on luonnollisesti perhe. Tässä esittelen lyhyesti tarinan keskeisimmät henkilöt.

THOMPSON.
snapshot_b52519df_f5617af6.jpg
Rachelle, Michelle ja Elvis-kissa ovat Parry Streetin uusimmat tulokkaat. Heillä on takana kova menneisyys, jonka takia he halusivat vaihtaa maisemaa. Rachelle on hyvin tavallinen ja mukava nainen, jonka intohimo on hömppäromaanit. Hänen tyttärensä Michelle on hyvin kiltti ja koulussa menestyvä tyttö, joka on hiukan ujo. Elvis-kissa taas on mukavuudenhaluinen laiska katti, jonka esikuva on Karvinen.


PARSLEY.
snapshot_d520fc05_55320415.jpg
Fergie Parsley on itsevarma nainen, joka asuu puudelinsa Berryn kanssa upeassa talossaan. Fergie ei käy töissä, sillä hänen entinen miehensä oli pankkiiri ja jätti Fergielle suuren talon. Fergie on jokaisen miehen unelma. Hänen ulkonäkönsä onkin naisen valtti. Kovin viisas nainen ei ole, mutta eihän sillä mitään väliä, kunhan on kaunis! Fergie ei aina kerro asioistaan edes parhaimmille ystävilleen. Mies asioistaan hän on kuitenkin avoin ja ystävät tietävät, että naisen sängyssä käy öisin erilaisia miespuolisia henkilöitä... Fergielle on tärkeintä raha, hauskanpito, shoppailu, muoti, seksi ja miehet. Hän on ihanan pinnallinen.

LYNDOM.

MILLER.
snapshot_5530bb61_1530c891.jpg
Jos Millerin perhettä pitäisi kuvata yhdellä sanalla, niin se olisi KAAOOTTINEN. Tämän perheen vanhemmat halusivat suuren perheen ja toive toteutui. Perheen äiti, Lena on yksi tarinan päähenkilöistä. Hän on ihanan inhimillinen ihminen, onnistuu, erehtyy tai epäonnistuu. Lenan elämä on kiireistä, joten sen takia hän on usein negatiivinen asioita kohtaan ja usein ärtyisä. Kuitenkin hän on pohjimmiltaan hyvä ystävä, joka on myös älykäs. Lenan aviomies on nimeltään Danny ja mies on kulahtanut rokkijätkä. Danny on ollut nuorempana bändin kitaristi ja hän elää edelleen omaa elämäänsä, johon kuuluu olennaisesti musiikki. Danny on huumorintajuinen, mutta äärettömän laiska. Sitten jäljellä ovat vielä lapset. Kauhukolmikoksi kutsuttu henkseliporukka on asuinalueella tunnettu. John on on vaaleatukkainen ja pojista pullein, reipas ja eloisa poika. Tom on ruskeatukkainen, viisas pikkumies. Kolmikosta villein on Ron, punapää, joka tekee kaikki asiat aina toisin kuin käsketään. Perheen nuorin on taaperotyttö April, joka ei kyllä enää ole kauaa taapero. Tyttö on kiltti ja iloinen neiti.